За Нас

Kои сме ние?

Фирма Чакала стартира своята дейност през 1991г. Днес сме семейна фирма, специализирана в областа на транспортната логистика. Разполагаме със собствен автопарк от 50 тежкотоварни автомобила. Извършваме транспортни услуги на територията на Европейския съюз като превозваме стоки от различни области на индустрията и търговията.

Портфолиото ни от услуги включва превоз на разнородни групажни стоки, превоз на комплектни товари както и транспорт на опасни (АДР) стоки.

Фирмата ни разполага със собствен сервиз за ремонтиране и техническа поддръжка на автомобилния ни парк. Нова и модерна административна сграда предоставя приятна и спокойна работна атмосфера.

30+ години опит в сферата

От 1991г. полагаме всеки ден усилия да се развиваме и усъвършенстваме

Разнообразие от услуги

Pревозваме стоки от различни области на индустрията и търговията.

Работим в Европейския съюз

Предлагаме транспортни услуги на територията на Европейския съюз.

Обичаме предизвикателства

Винаги сме готови за нови предизвикатества. Това е нашата суперсила!

Собствен автопарк

Разполагаме със собствен автопарк от 50 тежкотоварни автомобила.

Екип от професионалисти

Екипът ни се състои от топ професионалисти, с богат опит и образование.

Нашата история

Нашето начало

1991

Фирма ЕТ ЧАКАЛА закупува първия си тежкотоварен автомобил и стартира своята търговска дейност в областта на международен автомобилен транспорт. Първите обслужени релации България-Холандия, България-Белгия. 

2007

Започваме дейност като ЧАКАЛА ЕООД. През изминалите години броят на автомобилите ни се увеличи постепенно на  25 броя. Основните ни релации , които обслужваме през годините най-често в областта на комплектните товари са: Германия, Франция, Австрия, Бенелукс, Чехия и Полша.

2008

Разширихме дейността си и добавихме услугата превоз на групажни пратки по основните европейски релации.

2009

Започнахме строежа на собствена логистична база, в близост до първокласен път, свързващ главните точки София и Варна в Северна България.

2010

Преместихме се в новия си модерен и уютен офис, който гордо можем да наречем свой втори дом.

2021

Днес ние разполагаме със собствени паркинг, бензиностанция, автомивка както и модерен автосервиз, служещ за ремонт и техническо обслужване на автопарка ни.  Разполагаме със склад от 200 кв.м за собствени нужди като складиране, прегрупиране на пратки и товаро-разтоварни дейности.

Нашата визия

ЧАКАЛА ЕООД е семейна и сплотена компания, която от вече 30 години се стреми да се развива спрямо пазарните нужди. Като такава ние се опитваме на първо място да предоставяме приятна и спокойна работна среда на нашия екип. Всеки ден се учим и събираме опит по пътя си на усъвършенстване като се съобразяваме и реагираме професионално на нуждите на нашите клиенти и партньори. Стремим се да останем добри и да запазим човещината в отношенията си към екип и партньори. Упорито и постоянно споделяме нашите ценности – да работим професионално, да бъдем справедливи и коректни както в работна среда така и в междуличностни взаимоотношения.

Нашия екип

Горди сме да заявим, че по-голямата част от екипа ни подкрепя от самото начало на нашето развитие. Екипът ни се състои от различни генерации и вярваме, че това е най-голямата му свръх-сила и чар. Смеем да твърдим, че всички в ЧАКАЛА са едновременно топ професионалисти, с богат опит и образование, както и свръх-човечни и добри хора, които заедно с нас споделят общи ценности и цели за бъдещото ни развитие.

Стоимен Стоянов

Собственик и управител

Моника Стоянова

управител транспорт

Ивайло Стоянов

Технически ръководител

Драгомир Станчев

управител сервиз

Десислава Бойнова

Главен счетоводител

Веска Цонева

Счетоводител

Светлана Начева-Стоянова

Счетоводител

Росица Стоилова

счетоводство

Маргарита Ботева

Спедитор

Николина Русева

Спедитор

Диана Белчева

Спедитор

Искра Вичева

Спедитор

С над 30-годишен опит в сферата на транспортните услуги и логистиката, ние винаги разчитаме на сигурността, иновациите и качеството.  Много ни се довериха.

Довери ни се и ти!