Услуги

Какви услуги извършваме?

Нашата логистична база има добро стратегическо местоположение в Централна Северна България. Намира се в близост до първокласният път, свързващ главните точки София и Варна.

komplektni-tovari-chakala.png

Комплектни товари

Извършваме превоз на стоки в сегмента на комплектните товари от и до повечето европейски страни.

grupajni-tovari-chakala.png

Групажни товари

Нашето портфолио включва превоз на групажни пратки от различни области на търговията и индустрията.

189449541_220561596245733_4226723701724705152_n-1.jpg

Опасни товари

Нашата фирма има дългогодишен опит в превоза на опасни товари.

67365534_399843487325480_1097447071356551168_n.jpg

Селскостопанска техника

Превозваме земеделско оборудване и техника.

equip1_ml.jpg

Транспорт на машини и машинно оборудване

Имаме дългогодишен опит в транспортът на машини и машинно оборудване

Комплектни товари

Извършваме превоз на стоки в сегмента на комплектните товари от и до повечето европейски страни. Наши дългогодишни релации са Германия, Франция, Бенелукс, Австрия и Чехия.

Ние гарантираме качество на услугата, като спазваме точните срокове, грижим се за правилното натоварване и укрепване на товарите, реагираме бързо и гъвкаво на краткосрочни промени в изискванията и нуждите на нашите клиенти и партньори.

Групажни товари

Нашето портфолио включва превоз на групажни пратки от различни области на търговията и индустрията. Основни релации са страните Германия и Франция. Ежеседмично от България отпътуват групажни автомобили с разнородни стоки. Наш приоритет в групажните пратки е да спазваме винаги точните срокове.

Опасни товари

Имаме дългогодишен опит в превоза на опасни товари. Всички автомобили са оборудвани за превоз на комплектни и групажни опасни товари (съгласно ADR). Също така всички наши водачи са преминали през необходимото обучение и притежават сертификати за успешното му завършване.

Във фирмата ни има консултант по опасни товари (съгласно ADR), който контролира, съдейства и се грижи за безопасния превоз на опасни стоки.

Селскостопанска техника

Фирми от аграрния бизнес могат изцяло да ни се доверят с превоза на земеделско оборудване и техника. При желание от страна на клиента ние можем да съдействаме за закупуването на активите и да общуваме с доставчиците на чужд език.

Машини и оборудване

Транспортът на машини и/или машинно оборудване представлява сравнително голямо предизвикателство, защото е необходимо да се съблюдават много фактори.

Ние винаги сме готови за нови предизвикателства и гордо можем да заявим, че това е нашата суперсила!

С над 30-годишен опит в сферата на транспортните услуги и логистиката, ние винаги разчитаме на сигурността, иновациите и качеството.  Много ни се довериха.

Довери ни се и ти!